36. Mladoboleslavská vlnka

Dne 17. 01. 2015 se v Mladé Boleslavi konal 36. ročník Mladoboleslavské vlnky. Tyto závody byly dobrovolné, dopravu si musel každý zajistit sám. Bohužel moc zájemců nebylo, a tak z Příbrami vyjelo pouze jedno auto s Katkou Laňkovou, Nikčou Novotnou a Davidem Bálkem. Mladoboleslavský bazén sice nemá žádné extra zázemí, ale závody se zde vždy nesou v duchu pohody.

Našim závodníkům se dařilo, padly i nějaké ty osobáčky. David a Nikča to ale měli těžší, protože závodili s o rok staršími dětmi. Katka si odvezla pět zlatých medailí, David dvě zlaté, jednu stříbrnou a jednu bronzovou. Znak byl ovšem noční můrou všech tří. Katka i David na něm pohořeli, ale Niki zabrala a oproti nahlášenému času se zlepšila o 6 vteřin! Dnes na medailové pozice nedosáhla, ale kdyby soutěžila jen se svým ročníkem, brala by také několik medailí!

Těmito závody naši tři plavci úspěšně zahájili novou sezónu a věřím, že na příští ročník už z Příbrami vyrazí do Mladé Boleslavi početnější skupinka, a to i proto, že by se tam měl během roku konečně otevřít nový bazén.

Sabina Laňková

Kompletní výsledky ke stažení ZDE.

Fotky za závodů ZDE.