Dlouholetý trenér Jaroslav Mašek se na letním MČR rozloučil se svou úspěšnou trenérskou kariérou

V termínu 11. - 13.7. 2014 se uskutečnilo Letní mistrovství ČR v plavání v 50m bazénu v pražském Podolí. Na toto mistrovství se připravovali 3 závodníci PK Příbram, Leišová Lucie, Topič Ondřej a Zikmund Tomáš spolu s trenérem Jaroslavem Maškem.

Poslední dva jmenovaní závodníci se připravovali splnit limity pro zařazení do juniorských reprezentačních družstev ČR. Pro trenéra to byla možnost, jak se s trenérskou prací u Střediska plavání při PK Příbram po necelých 40 letech úspěšně rozloučit. Vše se nakonec podařilo a Ondra svým výkonem na 400 m PZ splnil limit pro zařazení do starší juniorské reprezentace ČR a v téže disciplíně se to podařilo i Tomášovi, který svým výkonem splnil limit pro zařazení do mladší juniorské reprezentace ČR.

"Jako trenér jsem mohl být nadmíru spokojen a naplnil jsem tak svoji dlouholetou úspěšnou trenérskou práci u PK Příbram, kde mi prošlo rukama za přispění všech trenérů a cvičitelů klubu mnoho příbramských plavců, kteří reprezentovali ČR nejen na republikových soutěžích, ale i na MEJ, ME, MS a OH."

Jaroslav Mašek


Výsledky z LMČR ke stažení zde.